Monday, 25 July 2011

Imam Muda Arif Suhaili...

Imam Muda Arif Suhaili, Bangi, SELANGOR...


Arif Suhaili sekarang dah berumur 3 tahun. Awal tahun hari tu aku dan isteri decided to send him to join Little Tots just for him to mix around with bebudak yang lain supaya dapatlah mencambahkan pemikiran dia dan melatih dia untuk belajar berkawan. Tetiba hari Jumaat hari tu dia pakai uniform sekolah dia... Terus menarik perhatian lensa kamera aku untuk amik gambar dia... Udah rupe Imam Muda plak sekali aku tengok... Apapun, aku harap anak aku ni tak nakal kat sekolah, rajin belajar supaya cepat boleh khatam Al-Quran dan membaca dan pada masa yang sama agar cepat matang dalam menghadapi cabaran hidup... Amin...

Beriman muka anak aku nie...

Siap dah pandai baca doa makan...

Sedang berhujah...

Teknik terbaru menghafal...

Dah keluar dah perangai Mama dia masa kecik2 dulu...

2 comments:

  1. err yg last tu mmg perangai abah dia kalo amik gmbr idok yg elok

    ReplyDelete
  2. Hehehe... Barulah orang recognize kita lebih...

    ReplyDelete